Om os

Mit navn er Kristian Harsted-Simonsen, og jeg er indehaver af Harsted Antik beliggende i Store Kongensgade 94, 1264 København.

For mig er det noget ganske særligt at have en ting i hånden, der har en historie bag sig – hvad end det er et 200 år gammelt glas eller en klassisk lampe. Det, der betyder noget, er, at de gamle ting har en lang tradition og et smukt design. Og så er det vigtigt for mig, at tingene kommer ud af skabene og op af skufferne, så de kan få nyt liv i en moderne kontekst. Georg Jensen tegnede hverken smykker, kander eller bestik for, at det skulle gemmes væk på nederste hylde.

Blandt flere andre spændende ting har jeg hovedsageligt sat danske glas frem på mine hylder. Jeg har gjort det let for dig at supplere din samling af slebne krystalglas, glas fra Holmegaard eller andre kendte glasværker. Kender du til Fyens Glasværk eller Kastrup? Danske glas er en helt speciel og meget folkelig ting, og herved står de i kontrast til mange udenlandske glas, som har været forbeholdt fortidens rige overklasse. Dette fortæller jeg gerne meget mere om i butikken.

Har du arvet en glassamling fra dine bedsteforældre, og har tidens tand fået antallet til at svinde ind? Har opvaskemaskinen givet glaspest? Måske vil du starte en ny og moderne samling eller noget helt tredje. Uanset hvad er udvalget stort i min lille butik, og du skal være meget velkommen til at komme forbi og lade dig friste.

Min forretning slog dørene op i december 2016, men min interesse for antikviteter går langt tilbage. Allerede som ganske ung begyndte jeg at komme på loppemarkederne rundt omkring i København, og dengang fik jeg også øjnene op for ”det hvide guld” – bedre kendt som porcelæn. Især det klassiske musselmalede fra Royal Copenhagen fangede min interesse og er den dag i dag blandt mine store passioner. Dét og flere andre stel pryder min butik, så kom forbi og få masser af inspiration til dit hjem. 

Med venlig hilsen Kristian Harsted-Simonsen

Information

Bank

Merkur Andelskasse
Reg.nr.8401
Konto.nr.1276619 CVR: 38013122

Om os

Harsted Antik, Store Kongensgade 94, kl 1264 København K

åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: 11:00 – 17:30
Onsdag: 11:00 – 17:30
Torsdag: 11:00 – 17:30
Fredag: 11:00 – 17:30
Lørdag: 11:00 – 15:00
Søndag: Lukket


Betaling

  • MobilePay
  • Dankort
  • Mastercard
  • Visa
  • ApplePay